Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Πως να αφαιρέσετε 10 χρόνια από την ηλικία σας!

Κόψτε τα μαλλιά σας:Τα μακριά μαλλιά σας γερνούν περισσότερο από τα κοντά. Κόψτε τα λοιπόν μερικούς πόντους, για να αποκτήσετε ένα κολακευτικό και νεανικό look . Χτενίζετε τα μαλλιά προς τα πίσω ή μαζεύετέ τα, για πραγματικά νεανική όψη.
Κάντε ένα φυσικό λίφτινγκ: Φροντίστε να έχετε φρύδια καθαρά και καλοσχεδιασμένα. Τα περιποιημένα φρύδια ανασηκώνουν τα μάτια και χαρίζουν στο πρόσωπο φρεσκάδα.
Αγοράστε μια καινούρια βάση: Ανταλλάξτε την πούδρα με κρέμα (υγρό μέικ απ) και το δέρμα σας θα δείχνει όχι μόνο πιο απαλό, αλλά και πιο νεανικό.
Φοράτε πιο γυαλιστερό κραγιόν: Δείχνει πιο γεμάτα τα χείλη που έχουν αρχίσει να λεπταίνουν.
Μάθετε να στέκεστε ίσια: Θα δείχνετε πραγματικά σαν να έχετε χάσει 5 κιλά. Αυτό σημαίνει: πίσω οι ώμοι, μέσα το στομάχι και ψηλά το κεφάλι.
Αγοράστε μια καλή ενυδατική κρέμα για το σώμα, μια που να προσφέρει τη μεγαλύτερη λάμψη και ενυδάτωση. Πέρα από το ότι θα κάνει το σώμα σας να ακτινοβολεί, θα κάνει κι εσάς να νιώθετε καλά.
Πίνετε οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα: Θα σας δώσουν την ενέργεια δεκαοκτάχρονου κοριτσιού. 

Δείτε την τρέχουσα καμπάνια εδώ
Τρόποι αγοράς και πληρωμής δείτε εδώ
Γίνεται αντιπρόσωπος ή εγγραφείτε για να αγοράζετε τα προϊόντα για προσωπική χρήση με μεγαλύτερη έκπτωση απο τις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου  Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Score :
Λάθη (6):

Για να μην ξεχνάτε κανέναν!

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"