Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Για να μενει αναλοιωτο το μακιγιαζ!!!

Μολις διαβασα σε ενα γνωστο και πολυ αγαπημενο περιοδικο συγκεκριμενα στο shape ιουνίου τροπους για να διατηρησουμε αναλλοιωτο το μακιγιαζ ακομα και σε υψηλες θερμοκρασιες και θελω να τους μοιραστω μαζι σας!Ομολογω πως δοκιμασα τον τροπο για το ρουζ και για τη μασκαρα με μεγαλη επιτυχια!!ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ!!Ειστε ετοιμες?Παμε!!

Σας "έφυγε" το κραγιόν?
Eπιλέξτε κραγιόν μεγάλης διάρκειας που θα παραμείνει στα χείλη σας περισσότερο από τα συνηθισμένα!Αν όμως θέλετε να φοράτε ένα συγκεκριμένο τότε:
Πριν βάλετε το κραγιόν απλώστε καλά λίγη βαζελίνη στα χείλη σας. Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών με ειδικό μολύβι είτε στο χρώμα του κραγιόν είτε έναν τόνο πιο ανοικτό!(εγω προτιμώ να βάζω στο χρώμα των χειλιών μου και να βάφω και όλο το χείλος έτσι ώστε αν φύγει το κραγιόν να μην μένει μόνο του το αντιαισθητικό περίγραμμα).Απλώστε το κραγιόν με λεπτό μυτερό πινελάκι και πατήστε το με ένα κομμάτι ύφασμα ή ένα χαρτομάντιλο.Μετά πρόσθεσε άλλη μία στρώση κραγιόν. 
Οταν αγοράζετε κραγιόν προτιμήστε μια ματ υφή για να διατηρηθεί περισσότερο στα χείλη σας και αποφύγετε τις ιριδίζουσες συνθέσεις και τo lip gloss!

Κράτα τη σκιά σου!!!
Μπορείτε να αναμείξετε μια κρέμα για τα μάτια με concealer."Έτσι, θα φτιάξετε μια απαλή βάση που θα τη φοράτε κάτω από τη σκιά για να παραμείνει αναλλοίωτη όλη μέρα, χωρίς σπασίματα"λέει ο make up artist Φρέντυ Καλομπράτσος. 

Ξέχασατε να βάλεις μάσκαρα?
 Για να τονίζετε το βλέμμα σας πριν από την εφαρμογή περάστε τις βλεφαρίδες σας με λίγη βαζελίνη ή επίλεξτε μια μάσκαρα waterproof,που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες ακόμη και μετά τις βουτιές στη θάλασσα ή την πισίνα.

Για να μην σβήνει το ρουζ!!! 
Συνδυάστε διαφορετικές υφές ρουζ.Απλώνοντας στα ζυγωματικά ένα ρουζ με κρεμώδη σύνθεση εκτός απο το απαραίτητο χρώμα δημιουργείτε και μια βάση σταθεροποίησης του compact σε μορφή πούδρας ρουζ που θα απλώσετε στη συνέχεια!

Θέλετε το make up σας να κρατήσει όλη μέρα?
Mια ειδική βάση πριν από την εφαρμογή του θα βοηθήσει να διατηρηθεί σταθερό.Για να διαρκέσει περισσότερο το μακιγιάζ η make up atrist Γιούλη Γκίκα περιμένει πάντα να απορροφηθεί η ενυδατική κρέμα πριν βάλει το make up.Στη συνέχεια απλώνει λίγη διάφανη πούδρα σε σκόνη με ένα βελούδινο pon pon και το πιέζει απαλά στο πρόσωπο.Ένα άλλο τρικ που προτείνουν διάσημοι make up artists είναι πρώτα να ζεστάνετε το fond de teint τρίβοντάς το μέσα στις παλάμες σας και μετά να το απλώσετε στο πρόσωπό σας!  

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! 
Δείτε την τρέχουσα καμπάνια εδώ
Τρόποι αγοράς και πληρωμής δείτε εδώ
Γίνεται αντιπρόσωπος ή εγγραφείτε για να αγοράζετε τα προϊόντα για προσωπική χρήση με μεγαλύτερη έκπτωση απο τις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου  Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Score :
Λάθη (6):

Για να μην ξεχνάτε κανέναν!

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"